Internetgekkies: All sex is rape

Afbeeldingsresultaat voor andrea dworkin
Andrea Dworkin – superfeminist

Het internet: boven alles een onuitputtelijke bron van menselijke waanzin. Bedenk nu, achter je computer, het meest bizarre standpunt over het meest bizarre onderwerp ooit en iemand vindt het echt. Probeer maar, ik wacht wel… Vroeger op school hadden we het meeste plezier als we met z’n allen dat rare meisje met die buitenboordbeugel stonden uit te lachen, dus datzelfde ga ik nu doen met deze internetgekkies.

Just to recall a basic fact: Intercourse/PIV is always rape, plain and simple. – rare blogger (2013)

Laten we deze maandag beginnen met een vrolijke radicale feminist. Deze leuke en ongetwijfeld vrolijke dame is van mening dat – penis in vagina (PIV) – seks altijd verkrachting is. Dat meisje dat je in een dronken waas de kleren van het lijf scheurt en je bespringt als een wilde stier? Je hebt haar verkracht! Althans, niet jij, maar eigenlijk alle mannen hebben haar verkracht. Zo zijn mannen namelijk. Alle mannen zien alle vrouwen als een hol object met gaten waar ze dingen in kunnen steken. Dat laatste is een citaat, echt waar. Het staat zelfs op Facebook, dus dan moet het wel waar zijn. Kijk maar naar de Amerikaanse verkiezingen.

Wij mannen hebben dit goed aangepakt. Zeer subtiel en doordacht hebben we vrouwen er van overtuigd dat seks fijn is. We hebben het zo goed gedaan dat vrouwen nu soms zelfs denken dat ze zelf seks willen! “kom je hier vaker” of “alles goed” lijken misschien onschuldige versierpogingen van een hopeloze man, maar zitten vol met subliminale boodschappen die helpen bij het cultiveren van de vrouwelijke psyche om de illusie te creëren dat seks fijn is. Daarom hebben vrouwen, als onderdrukte sekse, ook geen positie aan de onderhandelingstafel als het gaat om de slaapkamer. Dat zie je bijvoorbeeld aan het feit dat mannen nooit onder de plak zitten bij hun vriendin.

Jerry Springer stijl conclusie:

Persoonlijk denk ik dat vrouwen tegenwoordig op vrij veel gebieden de bovenliggende helft van de mensheid vormen. Een vrouw kan in een oogopslag alle zin die haar vriend had om met zijn vrienden op stap te gaan veranderen in “nee ik blijf lekker thuis vanavond”. Als de vrijgezellenmarkt een TV show was waren mannen de kandidaten en vrouwen de jury. En dat Hillary geen president is, komt niet door haar het feit dat ze een vrouw is. Ze is gewoon lelijk.

Related posts

Leave a Comment