Trump: Neerslag is een fabeltje

Afbeeldingsresultaat voor trump idiot

 

Donald Trump wil zo snel mogelijk af van paraplu’s, regenjassen en afdakjes, zo laat hij weten in een videoboodschap. “Neerslag is een fabeltje bedacht door de linkse elite om de gewone werkende man dom en bang te houden”, vindt de de bejaarde miljardair. “Natuurlijk zijn er een hoop wetenschappers die zich voor het karretje van de liberalen laten spannen en onderzoeksresultaten zo presenteren dat het lijkt alsof het soms regent”. “Neerslag? kijk om je heen, alles is hier droog”, riep de kersverse president tegen zijn enthousiaste aanhang tijdens een toespraak in de Nevada woestijn.

Topmensen uit de paraplu-industrie moedigen het volk aan in opstand te komen: “iedereen die weleens op kantoor heeft gezeten met een drijfnatte spijkerbroek weet hoe erg dit kan zijn”.

Related posts

Leave a Comment