Biculturele jongeren met een migratieachtergrond

Zoek de verschillen

 

DENK doet het blijkbaar best goed in de peilingen. Drie tot vijf zetels denkt de universiteit van Amsterdam. Steeds meer biculturele jongeren met een migratieachtergrond kunnen zich vinden in het volgens hun vernieuwende partijprogramma van de heren Kuzu en Öztürk. De Turkse tegen hangers van Geert Wilders zou je ze kunnen noemen. Kuzu heeft in ieder geval een vergelijkbaar kapsel.

Volgens meerdere linkse rakkers van quasi communistische bolwerken komen onder hun stenen vandaan om te roepen dat het allemaal onze eigen schuld is. Veel te vaak worden mensen etnisch geprofileerd. Zoals gisteren bijvoorbeeld brave rapper Kleine Viezerik (ja nee zo heet ie echt). Hij werd zonder rijbewijs in een gestolen auto aangehouden, omdat hij zwart is. Vervolgens moest hij na het uitschelden van een agent en het dreigen met fysiek geweld mee naar het bureau. Weer, u raadt het al, omdat hij zwart is. Biculturele jongeren met een migratieachtergrond (We wachten nog op een officiële afkorting vanuit het CBS) zijn dit zat en gaan massaal op de AK Partij DENK stemmen.

DENK wil onder anderen een racismepolitie in het leven roepen en alle koloniale straatnamen schrappen. Wij zijn ons namelijk onvoldoende bewust van het verschrikkelijke slavernij verleden van ons land. Dan kan ik beginnen over het ontkennen van gruwelen die je land heeft begaan of mensen die hun kinderen nog steeds vernoemen naar slaven drijvende keizers van het Ottomaanse rijk, maar ik bedien me liever niet van ad hominems. Dat laat ik over aan Tonnie Koetsier, zoals het gezicht van DENK tegenwoordig heet volgens Lubach. Racismepolitie dus, zodat arme gediscrimineerde jongens als Kleine Viezerik en Rapper rapper rapper Boef aangifte kunnen doen als ze tijdens het plegen van misdaden worden opgepakt vanwege hun huidskleur. Houdt deze politie zich dan ook bezig met homofobie door xenofobe middeleeuws denkende biculturele jongeren met een migratieachtergrond?

Racisme is fout, daar ben ik het als normaal wel denkend mens uiteraard mee eens. Het minder minder minder verhaal van Wilders is, strafbaar of niet, niet goed te praten. Maar een gladjakker die dikke maatjes is met een genocide ontkennende dictator uit een schurkenstaat is misschien niet direct de man om met zijn vingertje te wijzen naar onschuldige kinderfeestjes en straatnamen in een land waar het tolerantieniveau een veelvoud hoger is dan in zijn zo geliefde land van herkomst. Pleur op en spring in Turkije op een barricade om Turken en Koerden te verzoenen. (High five Mark)

Related posts

Leave a Comment