Zelfpromotie

 

In groep zeven gaf mijn juf, mevrouw Heemstra ons de opdracht een tekening te maken van de carrière die wij later zouden willen. Ik tekende een advocaat. Logisch, je bent een jaar of tien en je gedachten worden beheerst door geld, snelle auto’s en lekkere wijven. Dan kom je al gauw uit bij advocaat. Mevrouw Heemstra zei dat het in je carrière vooral belangrijk is dat je iets doet waar je gelukkig van wordt. Achteraf was mevrouw Heemstra wellicht een socialistische hippie, maar dat zou ik eens na moeten vragen.

Enfin, blijkt dat ik toch geen advocaat wil worden. Net pak, werkweek van 60 uur, je normaal gedragen, niets voor mij. Ik geef liever gewoon ongevraagd mijn mening over dingen. Beetje als Quincy Gario, maar dan grappig en niet steeds over hetzelfde onderwerp. Nou schijnt het dat je daar ook geld mee kan verdienen. Sommige mensen hebben een blog dat zo succesvol is dat ze er zelfs van kunnen rondkomen. Klinkt voor mij persoonlijk als de hemel op Aarde. Dat ga ik dus gewoon doen.

Aangezien ik geen drugsverslaafde ex pornoster of mislukte actrice ben, zal ik het moeten hebben van een goed opgezet marketingplan. Daarom heb ik vanaf nu een Facebook-pagina en zullen al mijn artikelen vanaf nu een clickbait-titel hebben en een foto van een lekker wijf dat verder niets te maken heeft met de inhoud, zoals Eva Jinek bij het journaal.

Wil jij meer ZureKoek? Heb je een onderwerp waarvan je vindt dat ik het echt eens moet behandelen? Of vind je me gewoon zielig en wil je me een hart onder de riem steken? Like, subscribe, deel, doneer, doe iets.

 

 

Related posts

Leave a Comment