Hump en Trillary

 

Afbeeldingsresultaat voor trump ugly

Beste VS,

Naar aanleiding van de verkiezingen en in het bijzonder de twee overgebleven kandidaten voor het presidentschap heb ik een aantal vragen. Misschien dat u me hiermee kunt helpen.

Allereerst hun leeftijd. Volgens mijn bronnen zijn beide kandidaten hoogbejaard. Dit bevreemdt mij enigszins. Mensen stoppen over het algemeen rond hun 65e met werken. Lichaam en geest beginnen af te takelen, je kan je niet meer identificeren met de jongere werknemers en dat digitale geneuzel als e-mail wordt allemaal te ingewikkeld. Toch lijkt het voor de meest verantwoordelijke baan ter wereld eerder een vereiste te zijn dat je de functie uitvoert onder de lichte nevel van ouderdom en aankomende dementie. Misschien kunt u mij vertellen waarom?

 

Amerika is een groot land, heel groot zelfs. Zo groot, dat er waarschijnlijk wel meer dan honderd hele slimme mensen wonen. Mensen met goede normen en waarden, een hoog iq, inlevingsvermogen en een scherpe kijk op de problematiek in de wereld. Hoe kan het, in zo’n groot land, dat je dan uiteindelijk moet kiezen tussen twee corrupte James Bond schurk-karikaturen. Aan de ene kant Donald Trump, er is al zoveel gezegd over al zijn rare uitspraken, maar iemand die op die leeftijd zoveel moeite steekt in zo’n raar kapsel is geen goede president, klaar. En aan de andere kant Hillary, die zich voor het oog van miljarden mensen keihard liet vernederen door Bill zodat ze nu, jaren later, de connecties van man lief kan gebruiken om haarzelf naar het Witte Huis te lobby’en. Twee mensen die nul binding hebben met 99.99% van de bevolking. Twee mensen die waarschijnlijk al twintig jaar geen boodschappen hebben gedaan in een supermarkt.Ik snap er niets van Amerika. Iemand?

Mijn laatste vraag gaat eigenlijk meer over jullie zelf. Vinden jullie dit zelf nou nog democratisch? Maar dan echt, zoals die gasten vroeger bedoelden? Denken jullie echt dat het volk er voor kiest dat deze twee onbenullen samen gaan uitmaken wie de volgende president wordt? Persoonlijk denk ik dat het dichter in de buurt komt van Idols of The Voice. Natuurlijk het publiek mag wel een beetje meebeslissen en is de schijn van invloed best overtuigend, maar uiteindelijk is alles gewoon van te voren bepaald.

 

Related posts

Leave a Comment