DENKtank

Clickbait foto

Het leveren van politiek commentaar is niet bepaald mijn specialiteit. Ons land wordt geregeerd door oude mannen in stoffige pakken die geen flauw idee hebben wat er op straat gebeurt. Moeten ze lekker zelf weten, ik stem af en toe op de partij met de grappigste reclame en waan me een goed burger en actief participant van onze democratische samenleving. Fijn.¬†Echter, DENK, de NSB van Erdogan’s NSDAP dwingt mij m’n toetsenbord van zolder te halen.

Niemand is de situatie in Zaandam ontgaan. Een raar jongetje met een grote neus filmt met zijn smartphone dat hij buiten speelt met z’n vriendjes. Maakt natuurlijk niet uit, zij het niet dat z’n vriendjes heel hard roepen; dood aan alle kaaskoppen, wij zijn strijders van Erdogan en pit pit pit, wat dat ook mag betekenen. Dit doen ze met zonnebril op uit angst publiek overmand te worden door emotie, ofzo. Wat vervelende mannetjes van Powned gingen erheen, werden bekogeld, belden de politie en Pauw nodigde het neusjongetje uit aan tafel waar, tot verbazing van niemand, bleek dat z’n neus groter was dan zijn hersenen. Dit wisten we al.

’s lands minst kordate burgemeester Geke Faber heeft gelukkig de oplossing. Een buurthuis! Natuurlijk willen die arme jongens dat alle kaaskoppen doodgaan en dat Erdogan de wereld overneemt, ze hebben geen besloten plek om aan elkaars waterpijp te zuigen. Toen ik vroeger werd gedwongen op het schoolplein te voetballen, moest ik de drang om groepen minderheden te vermoorden ook dikwijls onderdrukken. Niet meer dan logisch, zo’n reactie. Heeft niets met nationaliteit te maken. Na een paar in elkaar geslagen bejaarden besloot Faber er toch wat agentjes heen te sturen en het neusje, ik weiger hem ‘de neus’ te noemen dat is een belediging voor ome Willem, mee te nemen naar het bureau. Een agent zette hem in een kamer, zei op ernstige toon foei, en gooide hem weer de straat op. Onvoorstelbaar genoeg geen effect.

Nou kan je veel over Erdo zeggen, maar hier zou hij wel raad mee weten. Kunnen we natuurlijk niet doen. We zijn immers (nog) geen achterlijke Islam-dictatuur, maar misschien dat we TBS’ers voortaan op verlof kunnen sturen in Poelenburg. Natuurlijk wil iedereen meteen weten wat onze eigen Erdogan: Tunahan Kuzu – Je weet wel die Turk met dat Geert Wilders haar die praat alsof hij een Nijntje boek voorleest aan groep drie – er van vindt. Pownews stuurde zijn meest spitsvondige verslaggever naar de tweede kamer waar die Kuzu om commentaar vroeg. Niets dan Ad Hominems en lage kwaliteit beledigingen had Tunahan voor hem in petto. Zelfs Sylvana zou zich ervoor schamen.

En dat zit dus in de tweede kamer. Wellicht krijgt het nog een zetel ook. De Zaandamse puber met zijn grote neus mag namelijk met al zijn meer-dan-vrienden naar het stemhok tijdens de verkiezingen en meebeslissen over het bestuur van dit land. Op dat gebied verschillen wij namelijk van landen als Turkije. Daar gooien ze tuig in de cel, hier laten we ze helpen ons land te besturen. Misschien een landelijke DENKtank opzetten die beslist of mensen mogen stemmen of dat ze totaal achterlijk zijn en met een zak bakstenen om hun middel in een zwembad vol haaien gegooid moeten worden? Tuurlijk niet, klassenjustitie, zijn we tegen.

disclaimer: Nee ik ben geen racist, ik vind alle pubers stom, ongeacht kleur.

Related posts

One thought on “DENKtank

  1. Stevey

    Goed stuk hoor.. Hervorming van t vergiftigde en hopeloos achterhaalde politieke stelsel is t grootste Taboe van Den Haag. Revolutie!!1!

Leave a Comment