Steeds meer zelfmoordterroristen kampen met overgewicht

Een aanslag plannen is veel werk. Het vereist veel geduld en daarmee veel zitten. Steeds meer zelfmoordterroristen klagen hierdoor over hun slechte gezondheid. Overgewicht, diabetes en rugklachten komen bij zelfmoordterroristen maar liefst 40% vaker voor dan bij de groep van de bevolking die er niet voor kiest zich op te blazen voor de lieve heer.

Sportwinkel Hengelo komt als reactie hierop vrijdag met de Bomfitgordel. “Je wilt natuurlijk niet met een buikje aankomen bij die 72 maagden”, aldus woordvoerder Henk Bollen. Vanuit verschillende religieuze gemeenschappen wordt de slogan van de Bomfitgordel; “er blijft niets van je buik over” bekritiseerd. “Je kan niet iedereen tevreden houden en mochten ze boos zijn, kunnen ze bij ons een bomgordel komen halen”, aldus Bollen.

De gepatenteerde bomfitgordel maakt gebruik van microscopische elektronische impulsen die ervoor zorgen dat de spieren in het bovenlichaam zich aanspannen. De zelfmoordterroristen die de gordel droegen als proefpersoon ervoeren geen direct lichamelijk letsel. Over de lange termijn gevolgen is nog weinig bekend.

De Bomfitgordel is vanaf vrijdag te koop bij Sportwinkel Hengelo in Hengelo.

Related posts

Leave a Comment