Michiel op reis

Who the fuck is Chris Zegers? Wat heeft hij dat ik niet heb?! Oké behalve geld, faam en een onnatuurlijk knap gezicht. Al moet gezegd worden dat mijn moeder volhoudt dat ik toch echt knapper ben. Zal wel een vorm van bias zijn..Enfin, in navolging van 3 op reis presenteer ik u Michiel op reis. Dit is de eerste (en gezien mijn innerlijke chaos wellicht laatste) post van mijn reisverslag naar Thailand. Ik ga daar namelijk heen, 20 juli, leuk heh? Haha zeker ladyboys versieren? Ja, haha, heel grappig, val dood.

De meeste mensen denken dat ik niet van reizen hou. “Je krijgt na een dag al heimwee”. “Jij vindt Amsterdam al ver”. Weet ik, maar we (m’n vriendin) hebben besloten dat het toch leuk is om lekker drie weekjes te gaan genieten van zon, zee, noedels en kleine mensen op scootertjes die een taal spreken die zo irritant is dat je spontaan een oorinfarct krijgt (Bron: Ongbak). Daarmee ga ik er wel voor het gemak vanuit dat we aankomen, want volgens het Belgische gedeelte van mijn hersenen (zo’n 95%) is de kans dat we neerstorten ongeveer 1 op 2.

Over tips heb ik weinig te klagen. Vrijwel iedereen in mijn sociale omgeving schijnt een Thailandexpert te zijn. En echt waar, ik vind het ontzettend leuk dat je drie maanden lang in een delirium van drank, drugs en hoeren in Bangkok hebt rond gestrompeld, maar wij gaan voor de cultuur, de natuur en onze innerlijke balans. Althans iets in die richting, dat moet ik even navragen. Het is in ieder geval belangrijk dat we een strak schema aanhouden zodat we “alles” kunnen zien. Over alles kunnen zien, zou ik een boek vol haatgevoelens kunnen schrijven, maar dat doe ik niet.

Blijf vooral mijn blog in de gaten houden voor deel 2 van Michiel op reis. Wie weet komt dat er.

 

Groeten uit de rimboe.

Related posts

Leave a Comment