Tinder-feminisme

Een, waarschijnlijk weinig gerenommeerde, wetenschapper heeft uitgevonden dat mannen op Tinder erg oppervlakkig zijn. Schandalig. Het blijkt dus dat mensen foto’s van lelijke mensen minder snel liken dan foto’s van knappe mensen! De nobelprijzen zijn ongetwijfeld onderweg.

Mannen blijken alleen maar vleeskeurders bij deze intellectueel uitdagende dating app. Wat een varkens zijn het ook. Vaak kijken ze niet eens naar de diepzinnige spreuken die je op je profiel hebt gecopy-paste vanuit het kansloze girlpowerblad dat wekelijks bij je op de deurmat valt. Diepzinnige pareltjes als: “Silence is the most loud scream” of “You have to fight through some bad days, to earn the best days of your life”. Je bent de reïncarnatie van Plato, maar het kan echt niemand wat schelen.

Tinder is juist zo handig, omdat je zelfs na vijfenzestig bier, acht Tequila en dertig Sambuca nog scheef op je barkruk kan zitten en met alleen je rechter duim foto’s kan schuiven, ik bedoel swipen. Het is ontzettend creatief om in plaats van een echte foto een stoere tekst neer te zetten als: schoonheid zit van binnen en als je dat niet begrijpt ben ik niet de vrouw voor jou. Al zou ik het begrijpen, ik kan het niet meer lezen na zoveel bier. En gek genoeg ga ik er bij het ontbreken van een foto vanuit dat je twee tanden, één oog en drie haren hebt.

Tinder is niet de plek voor diepe gesprekken over de zin van het bestaan of de existentiële verschillen tussen mannen en vrouwen. Tinder is een app waar geile mannen kunnen kijken of er geile vrouwen in de buurt zijn die willen neuken. Of vice versa natuurlijk. Dus lieve, diepzinnige, intelligente, van binnen mooie mensen. You’re beautiful, echt waar, maar rot op van Tinder, want ik krijg er kramp in m’n duim van.

Disclaimer: No Tinderdates were harmed during the writing of this post!

Related posts

Leave a Comment