The Voice of Ibiza

 

Eindelijk!!! Je kan nu precies zien wat je moet worden aan de hand van wanneer, waar en in welk standje je bent verwekt. Oké, dat laatste heb ik erbij verzonnen. Stel je eens voor. Het einde van het gehele onderwijssysteem, jobcoaches die massaal werkloos en geruïneerd van het Hilton duiken, CV’s die bestaan uit niet meer dan een geboortedatum en plaats.

Ik ben zelf niet zo van het denken in hokjes, maar volgens de revolutionaire ziener die dit systeem bedacht heeft, Ra’s al Ghul of iets dergelijks, zijn we eenvoudig te categoriseren in vier groepjes. De groepjes zijn bepaald niet gelijk verdeeld, maar dat zal vast een plausibele reden hebben. Slechts 1% van de mensen is bijvoorbeeld een zogeheten “reflector”. Wellicht zijn mensen die op 29 februari in Antartica zijn geboren deel van deze groep? Of is er een aantal maanden per jaar gewoon vrijwel niemand jarig? Het maakt mij niet uit, ik geloof het gewoon, want die bedenker komt uit India en die mensen zijn enorm spiritueel.

In Nederland, of misschien was het Limburg, hebben wij een eigen Human Design-Messias. Guido Wernink deelt zijn transcendente kennis met miezerige stervelingen voor het schamele bedrag van 150 euro. Voor zo’n klein bedrag vertelt Jezu..Guido je precies wat je wel en vooral niet kan. Nou ja, precies, als ik zijn website moet geloven vertelt hij je één van vier mogelijkheden; Je bent hier om te initiëren, je bent hier om zaad tot wasdom te laten komen, je bent hier om andermans energie te sturen, of je bent een onbeschreven blad zonder eigen wil die alles reflecteert dat hij ziet.

Shut up and take my money.

Oké ik wilde toch iets meer inzicht. Deze openbaring is gestoeld op de Neutrino. Kleine geladen deeltjes die van de zon richting Aarde zweven. Deze laten een indruk achter op alles dat zij aanraken. Einde. Dit is de complete uitleg van Human Design. Deze uitleg is aan de bedenker gegeven toen hij op Ibiza woonde door een hoger wezen dat hij simpelweg “The Voice” noemt.

Gaat het dan zo slecht met dit land dat luie nietsnutten hun centjes geven aan één of andere zonnebankbruine, Limburgse kwakzalver die beweert dat The Voice of Ibiza tegen een oude man heeft gezegd dat je floormanager bij de Mediamarkt moet worden als je bent geboren op 20 April in Hendrik Ido Ambacht in het grasveld achter de tramhalte?

Het feit dat Johan Sebastian Bach op dezelfde datum is geboren als ik, verhoogt de geloofwaardigheid van het verhaal dan wel weer een stukje. Toch ben ik geneigd te zeggen dat deze kale griezel het vooral voor het geld doet.

Mocht je niet geloven dat er echt iemand is die dit beweert, hij gaat binnenkort iets zeggen bij Utopia heb ik gehoord. Ik kijk daar overigens niet naar, komt door mijn geboortedatum.

Mijn klomp ligt in stukken op de vloer.

Related posts

Leave a Comment