Stop de verPietering

Een groep dappere vrijheidsstrijders is onlangs op de barricade gesprongen om het kwaadaardige Sinterklaas-feest een halt toe te roepen. Dit racisme kan niet langer! Jaarlijks komt de Sint met zijn Pieten als een soort Ku-Klux-Klan snoep en speelgoed uitdelen aan kinderen. De rassen-haat is af te lezen op de gezichten van de koters, die gierend en brullend over straat rennen in de hoop wat pepernoten te bemachtigen.

Dat 85% van de ondervraagde donkere Nederlanders geen enkel probleem heeft met de kleur van Piet en zelf ook Sinterklaas viert maakt niet uit. De arme schatten zijn gehersenspoeld door de grenzeloze intolerantie van onze blanke dictatuur. Nergens ter wereld lijdt het donkere deel van de samenleving zo als in die maand voor 5 december. Vergeet de genocide in Syrië of de gewelddadige vervolging van homoseksuelen in het oosten. Sinterklaas moet nú aangepakt worden.

Een klein groepje mensen – want het is maar een klein groepje – is bezorgd dat donkere kinderen op school uitgemaakt worden voor zwarte Piet. Aan deze mensen wil ik het volgende mededelen: Gaat heen en vermenigvuldig u niet. Jullie zijn ongeschikt als ouder en hebben alle recht op het krijgen van kinderen verloren. Normen en waarden leert een kind thuis. Niet één keer per jaar van een aantal verklede mensen die met pepernoten gooien. Sinterklaas zet net zo min aan tot racisme, als computerspellen aanzetten tot moord. Het is jouw taak als ouder om je kind op te voeden. Ben je daar te dom voor, is dat niet de schuld van Sinterklaas, maar van jouw falen. Je bent te dom om kinderen op te voeden en je moet je schamen.

De moraal van Sinterklaas is heel simpel: Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Het is niet alleen een leuk, maar ook een educatief kinderfeest. We houden onze kinderen de prachtige illusie voor dat er mensen op deze wereld zijn die onzelfzuchtig cadeaus uitdelen aan kinderen. Een illusie, die onze kinderen in al hun onschuld geloven. Het is prachtig en het is magisch, maar nu willen een paar boze zeur-Pieten alle kinderen langs gaan en zeggen: Sinterklaas bestaat niet, en als hij wel bestond, was hij een racist! Schaam je.

Related posts

Leave a Comment