Gewetensporno

Ben jij gelukkig getrouwd? Ik ook. Vreemdgaan is niet strafbaar. Dat klopt. Je laten afranselen door een groep bebaarde lilliputters ook niet, maar daarom behoeft het nog geen reclame. Na de financiële crisis begint de culturele crisis ook steeds desastreuzere vormen aan te nemen. Een petitie van de jongerentak van de SGP werd weggehoond. Vrijheid van meningsuiting enzo. Voor het eerst in mijn toch redelijk progressieve bestaan, ben ik het echter roerend eens met die zwartekouseknakkers. Dat je vreemd gaat moet je lekker zelf weten, maar kunnen we in ons verlichte westen misschien net doen als of we het niet goed keuren? Moslims zijn zo achterlijk, die mogen meerdere vrouwen hahaha. Die moslims zijn er in ieder geval eerlijk over.

Als god ooit kans ziet een nieuwe zondvloed op ons neer te flikkeren, acht ik de tijd nu rijp. Niet dat ik geloof in die eerste zondvloed, maar dat maakt het moraal achter dat verhaal niet minder waardevol. Vooral het feit dat deze reclames gewoon schaamteloos overdag worden uitgezonden. Het hoort thuis in het rijtje 0906 066sex. Misschien zegt een moeder over een paar jaar tegen haar zoontje. Sorry schat, mamma gaat zich even laten neuken door de buurman, want die lul van pappa wordt ook zo saai. Niet huilen lieverd, vreemdgaan is niet strafbaar! Dat vrijwel alle jongeren tegenwoordig opgroeien met vijf stiefvaders waarvan ze niet zeker weten wie de echte is maakt dan verder ook niet uit. Het is een vrij land iedereen moet lekker doen wat ie zelf wil toch?

De enige manier waarop de reclame van second love enige waarde zou hebben is misschien als comedy. Is je vrouw na haar zwangerschap die kilo’s niet meer kwijtgeraakt? Vindt u het opvoeden van uw autistische kind ook zo’n sleur? Vreemdgaan is niet strafbaar! Op die manier kunnen we in ieder geval nog lachen om het feit dat we zo langzamerhand moreel bankroet raken. Ik stem bij de volgende verkiezing uit protest SGP.

Domineend

Related posts

Leave a Comment